Geen tijd voor een afspraak bij de specialist?
Wij maken je steunzolen via het online aanmeet-formulier

Wie zijn wij

We hebben jarenlange ervaring in de orthopedische schoentechniek, confectie schoenen en op maat gemaakte steunzolen. We hebben voeten in alle mogelijke vormen en met bijbehorende afwijkende looppatronen gezien. Het is ontzettend belangrijk om voetproblemen serieus te nemen. 

De reden waarom we deze website hebben opgezet is dat we denken dat veel mensen met hun voetproblemen blijven lopen zonder een afspraak te maken bij een voetspecialist. Waarschijnlijk heeft het te maken met tijdgebrek of dat je geen idee hebt waar je moet zijn.

De kosten

De prijs die je voor een paar steunzolen betaald is hoog en ook dit kan een drempel zijn om een afspraak te maken. Je kan nu zonder duur consult bij de specialist via deze weg de kleine voetproblemen behandeld krijgen en een stuk goedkoper. 

 

Contact

Ondanks dat we elkaar niet ontmoeten willen we wel graag in contact zijn met onze klanten. We zouden graag via de digitale wegen horen wat de bevindingen zijn van de geleverde kwaliteit van de steunzolen, de verbeterpunten voor ons en de website en alle andere op en aanmerkingen die je te binnen schieten.

Hopelijk kunnen we je wat meer steun bieden.

Vriendelijke groeten,

Het steunzolen-online team.